Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw

HOUTBOUW is de nieuwe dedicated vakbeurs voor innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw.

HOUTBOUW 2025

Vakbeurs gericht op hout-, biobased - en hybride bouwen. Op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 mei 2025 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Bent u professioneel betrokken? Dan is toegang gratis en kunt u registreren vanaf dinsdag 18 maart t/m maandag 12 mei 2025

×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Vakbeurzen in Den Bosch onderstrepen positief marktsentiment rondom onderhoud, renovatie en biobased bouwen

Behoud en verduurzaming van bestaand vastgoed en de toekomst van biobased bouwen: daar draaide het om, vorige week in de Brabanthallen in Den Bosch. Matchmaker in de energietransitie 54events uit Breukelen organiseerde er, voor de tweede keer in deze combinatie, de vakbeurzen Renovatie & Transformatie, MONUMENT en HOUTBOUW.

Lees meer...

Plantaardig isoleren breekt door, op naar de nieuwe standaard!

Kennisinstituten en Milieu Centraal zijn al om: steeds meer plantaardige isolatieproducten scoren beste keus en krijgen onomwonden aanbeveling voor gebruik. Ook gemeenten, wooncorporaties en particulieren zien biobased producten steeds meer als dé optimale isolatie-oplossing.

Lees meer...

TU Delft presenteert visie op oplossen woningnood

Op 2 april presenteerde de TU Delft haar advies voor de aanpak van de woningnood in een online rapport, een publieke tentoonstelling en een openbaar debat.

Lees meer...

Letland met acht bedrijven op HOUTBOUW

De Letse houtindustrie heeft veel te bieden voor de Nederlandse houtbouw. Letland zet niet in op grootschalige massaproductie, maar juist op slimme en klantspecifieke oplossingen.

Lees meer...

Biobased Hoogbouw Publicatie Hogeschool van Amsterdam

Biedt biobased hoogbouw een mogelijke oplossing voor het woningtekort, de verdichtingsopgave en de klimaatcrisis?  

Lees meer...

Rob Verhaegh: 'Als we duurzamer willen ontwerpen, is kennis van de uitstoot onmisbaar'

Lange tijd was onduidelijk hoe de afspraken van Parijs vertaald konden worden naar meetbare doelstellingen voor de gebouwde omgeving. Met de CO2-budgetbenadering volgens het Paris Proof Materiaalgebonden Rekenprotocol van DGBC & NIBE is er duidelijkheid gekomen.

Lees meer...