Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw

HOUTBOUW is de nieuwe dedicated vakbeurs voor innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw. Klik hier of op een term in het hoofdmenu voor meer informatie.

HOUTBOUW 2022

De vakbeurs HOUTBOUW vindt plaats op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 22 maart op deze website. Gratis voor professionals.

×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Houten draagconstructie geeft sfeer aan horeca in gerestaureerde boerderij

Na een brand werd de Rijksmonumentale Brediusboerderij uit 1852 grotendeels verwoest. Hij wordt nu herbouwd en getransformeerd tot horecavoorziening. De gasten ervaren een sfeervol interieur, mede dankzij de nieuwe houten draagconstructie.

Lees meer...

Houten tribunetrap als centraal ontmoetingspunt in schoolgebouw

Beton voor de constructie van de Wolfert Lansing school en hout voor onder meer de grote tribunetrap in het atrium. De school is gerealiseerd in een modulair bouwsysteem.

Lees meer...

Prefab houten modules voor groene woonbuurt Silvolde

Op een voormalige fabriekslocatie in Silvolde komt de natuurrijke woonbuurt Rivierduinen. MIX architectuur maakte het ontwerp van de 59 woningen die worden opgebouwd uit prefab houtbouwmodules van Barli.

Lees meer...

Ronde houten kapconstructie voor appartementengebouw

Voor Westduin Lodge is Sint Maartenszee heeft Houtbouw ’t Zand houten kappen in een ronde vorm geprefabriceerd. Met het plaatsen van deze kapelementen heeft het appartementencomplex z’n hoogste punt bereikt

Lees meer...

Kalkhennep voor gevels gerenoveerd gemeentehuis Voorst

Bij de renovatie en verduurzaming van het  Huis van de gemeente Voorst heeft De Twee Snoeken gekozen voor van biobased materialen, waaronder kalkhennep als gevelbekeding.

Lees meer...

Hybride sandwichelementen combineren beton en hout

Hybride bouwen biedt bouwbedrijven een duurzamere manier van bouwen zonder hun huidige bouwmethoden te veranderen. 

Lees meer...