Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw

HOUTBOUW is de nieuwe dedicated vakbeurs voor innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw.

HOUTBOUW 2022 naar 2023

Hoewel wij veel enthousiasme proefden voor ons initiatief om een event te organiseren dat zich volledig richt op hout-, biobased - en hybride bouwen, ontrolde dat zich qua timing toch nog net te vroeg.

Na - in eerste instantie - de begrijpelijke terughoudendheid als gevolg van het coronavirus (en de daaraan gerelateerde verschuivingen van internationale evenementen), merkten wij - meer recent - dat de houtcrisis als gevolg van de oorlog in Oekraïne de sector parten speelt.

Ons doel - om onze bezoekers reeds bij editie 1 een optimale ervaring te bieden- kwam hierdoor in het geding.

De voorbije maanden hebben ons gesterkt in de overtuiging dat het draagvlak voor zo'n evenement in Nederland groot en groeiende is. Wij hebben dan ook besloten om HOUTBOUW te verplaatsen naar dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 mei 2023.

×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Biobased Inkopen - De Nationale inkoopdatabase Biobased Producten

Het Rijk heeft bepaald dat het aankoopbeleid van overheden fors moet verduurzamen. Maar hoe kom je aan de juiste informatie?

Lees meer...

Houten Hotel Almere

Het bekende houten restaurant in Almere Buiten wordt eind dit jaar getransformeerd tot een houten hotel. En FLETTS® is er van ontwerp tot uitvoering.

Lees meer...

Ontwerp en constructie van de hoogste houten hybride woontoren van Nederland

HAUT is Arups eerste houten hybride woontoren van deze hoogte. Het iconische gebouw is met de International BREEAM Award.

Lees meer...

Houten woningen in Hof van Duurzaamheid

In 2021 is in Amersfoort-Noord Treetek begonnen aan het Hof van Duurzaamheid. De veertig eengezinswoningen zijn in 2021 gebouwd en de zeven urban villa’s worden in januari 2022 in deze duurzame wijk gebouwd volgens de CLT-methode.

Lees meer...

Nieuwe datum voor inwerkingtreding Omgevingswet en WKB

“Wanneer we de wetten op 1 juli zouden laten ingaan, zouden we een valse start maken.” aldus Wkb adviseur Casper Busschbach. “En die kunnen we gezien de opgave niet gebruiken.”

Lees meer...

Friese partijen gaan voor biobased isolatiepact

Op 9 maart jl. ondertekenden ruim dertig partijen het Biobased Isolatiepact van Friesland. Het doel? Samen met Friese (bouw)partners in nieuw- en verbouw versnelling brengen in het besparen van fossiele brandstoffen, het vastleggen van CO2 en het realiseren van een gezond binnenklimaat.

Lees meer...