Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw

HOUTBOUW is de nieuwe dedicated vakbeurs voor innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw.

HOUTBOUW 2022 naar 2023

Hoewel wij veel enthousiasme proefden voor ons initiatief om een event te organiseren dat zich volledig richt op hout-, biobased - en hybride bouwen, ontrolde dat zich qua timing toch nog net te vroeg.

Na - in eerste instantie - de begrijpelijke terughoudendheid als gevolg van het coronavirus (en de daaraan gerelateerde verschuivingen van internationale evenementen), merkten wij - meer recent - dat de houtcrisis als gevolg van de oorlog in Oekraïne de sector parten speelt.

Ons doel - om onze bezoekers reeds bij editie 1 een optimale ervaring te bieden- kwam hierdoor in het geding.

De voorbije maanden hebben ons gesterkt in de overtuiging dat het draagvlak voor zo'n evenement in Nederland groot en groeiende is. Wij hebben dan ook besloten om HOUTBOUW te verplaatsen naar dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 mei 2023.

×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Holland Houtland maakt Biobased bouwen Bedrijvengids voor Noord-Brabant

Holland Houtland komt binnenkort met een opvolger van de #biobasedbouwenbedrijvengids.  Voor de Provincie Noord-Brabant brengt zij de biobased concepten en componentenmarkt in kaart.

Lees meer...

Steeds meer subsidie en fiscale steun voor circulaire economie

Opvallend: de circulaire projecten die rekenen op overheidsondersteuning gaan vooral over recycling en afvalstromen.

Lees meer...

Triodos Bank heeft primeur met biobased hypotheek

Triodos Bank lanceerde recent als eerste Nederlandse geldverstrekker een hypotheek waarbij de rente gekoppeld is aan de materiaalkeuze van de woning.

Lees meer...

Samen Biobased Bouwen

De aanwezigheid van de agrarische sector, industrie en bouwers maakt van de Achterhoek dé perfecte plek voor biobased bouwen.

Lees meer...

Convenant Duurzame Woningbouw provincie Utrecht

De provincie Utrecht heeft de ambitie om jaarlijks 10.000 woningen te bouwen, maar wel op een duurzame, toekomstbestendige manier.

Lees meer...

Brancheavond Houttechniek

Op maandag 16 mei organiseerde het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam haar tweede brancheavond Houttechniek. Een verslag.

Lees meer...