Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw

HOUTBOUW is de nieuwe dedicated vakbeurs voor innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw.

HOUTBOUW 2024

Vakbeurs gericht op hout-, biobased - en hybride bouwen. Op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 mei 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Bent u professioneel betrokken? Dan is toegang gratis.

×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

"Kijk verder dan de initiële bouwkosten"

Samenwerkingsverband Strotec biedt en verwezenlijkt bouwmethoden die garant staan voor een gezond binnenklimaat, een lage cost of ownership, het tegengaan van het uitputten van grondstoffen en vermindering van CO2-uitstoot.

Lees meer...

Frank Huijben: “Voor een gezonde gebouwde omgeving kijk je tienduizend jaar vooruit”

Hij is lector Biobased Bouwen bij Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences en geeft zijn visie op de stand van zaken van biobased bouwen. Hij neemt ons mee in de to do’s, waarschuwt ons voor het vooruitschuiven van problemen en geeft inzicht in zijn stip op de horizon.

Lees meer...

Exposant: isolatie-expert ISOCELL

ISOCELL is specialist in cellulose-isolatie en biedt al bijna dertig jaar duurzame oplossingen voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer...

Het advies van Natuurplus

Natuurplus houdt zich dagelijks bezig met het op een duurzame wijze isoleren en verduurzamen van (monumentale) panden: “Ga in gesprek met partijen die hierin koploper zijn. Gebruik een specifiek project als voorbeeld en kijk wat er mogelijk is.”

Lees meer...

Eric Kouters: “Bij kiezen voor kunststof gaat bij mij het licht uit”

Hij is betrokken bij verschillende initiatieven rondom biobased bouwen en circulariteit, waaronder HOUT100%, Building Balance, Boeren voor Biobased Bouwen en Cirkelstad. Aan het woord over biobased bouwen. Waar staan we? Doen alle partijen wel mee? Wat is het doel van de Nationale Aanpak Biobased Bouwen?

Lees meer...

Natuurinclusief renoveren van corporatiebezit kán

Biobased en natuurinclusief renoveren van corporatiebezit is haalbaar, betaalbaar en schaalbaar. Tegelijkertijd voegt het kwaliteit toe aan woningen en woonomgevingen.

Lees meer...