Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

HOUTBOUW uitgesteld naar mei 2022

Vanwege de aanhoudende onzekerheid over de haalbaarheid van grotere zakelijke bijeenkomsten is de vakbeurs HOUTBOUW uitgesteld naar dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022. Meer informatie over deze verplaatsing staat hier.

Op een of meer van de oorspronkelijk geplande beursdagen vindt een alternatief ONLINE programma plaats. Meer informatie daarover is rond begin april te vinden op deze website en via onze LinkedIn showcase pagina  en digitale nieuwsbrief.

Innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw

HOUTBOUW is de nieuwe dedicated vakbeurs voor innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw. Klik hier of op een term in het hoofdmenu voor meer informatie.

×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Veel animo voor City Deal Circulair en Conceptueel Bouwen

Binnen de City Deal Circulair en Conceptueel Bouwen werken gemeenten, provincies, ministeries en diverse sectororganisaties en private partijen aan versnelling en verbetering van circulair bouwen. Met recent 48 nieuwe partners komt het totaal op 86 partners.

Lees meer...

Handel wil beschikbaarheid hout op peil houden

De Koninklijke Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH) ziet dat de aandacht voor hout en houtproducten zienderogen toeneemt. Met als keerzijde van de medaille de druk op de kostprijs. Maar dat lijkt van tijdelijke aard.

Lees meer...

Van houten kozijnen naar complete bouwelementen

Al 42 jaar produceert Timboco naast kozijnen ook vele vormen van prefab houtskeletbouw. “De vraag naar complete bouwelementen in hout groeit sterk. We hebben recent een derde productielijn ingericht.”

Lees meer...

Biobased Bedrijvengids 2021

Hij is af, de eerste editie van de Biobased Bedrijvengids 2021 van onze partner Holland Houtland.  Met meer dan 70 bedrijven is het een goed gevulde catalogus over bouwen met oneindige plantaardige grondstoffen en materialen, zoals hout, hennep, stro en vlas.

Lees meer...

ONCRA: CO2 vergelijker reguliere bouw versus biobased (FULL CARBON CREDITS)

Vanuit de natuur zijn heel veel oplossingen die klimaatverandering keren, kortgezegd: bomen en planten halen CO2 uit de lucht en houden CO2 vast. Om te zorgen dat er geld beschikbaar komt voor natuurlijke klimaatoplossingen, ontwikkelt Climate Cleanup het full carbon model ONCRA.

Lees meer...

Droom om duurzaam en gezond biobased te bouwen wordt werkelijkheid

Op het webinar ‘Beslissen over gezond en duurzaam biobased bouwen’ sprak Norbert Schotte: “Mijn droom is slimmer bouwen en daarmee energie opwekken en CO2 opslaan.” Terugblik!

Lees meer...