Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

HOUTBOUW 2022

De vakbeurs HOUTBOUW vindt plaats op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022.

Innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw

HOUTBOUW is de nieuwe dedicated vakbeurs voor innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw. Klik hier of op een term in het hoofdmenu voor meer informatie.

×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Bekroning voor recycling materialen waaronder hout van oude dakramen

Geen dakramen op de afvalberg, maar recyclen en hergebruiken in nieuwe producten. VELUX Nederland heeft met z’n 'take-back recyclingdienst' de titel ‘Fabrikant van de Toekomst 2021 gewonnen’.

Lees meer...

Hout en kalkhennep als aanvulling op hergebruikt betoncasco

Het hergebruikte betonnen casco van het duurzame Huis van de Gemeente Voorst wordt aangevuld met een nieuwe, gelamineerde houtconstructie. Deze nieuwbouw verrijst op de locatie van het voormalige entreeplein en huisvest de nieuwe publiekshal en raadzaal.

Lees meer...

Alom natuurlijke elementen in eco-school De Verwondering

In het ontwerp van de basisschool De Verwondering in Almere staat hout centraal. Voor de verduurzaamde houten gevel is NobelWood gekozen en de grote pilaren zijn gemaakt van larikshout uit Nederlandse bossen.

Lees meer...

Natuurbeleving vanuit bijzondere waterwoningen in Rotterdam

In Rotterdam zijn de waterwoningen van het project Kade van Agata opgeleverd. MIX architectuur maakte het ontwerp voor de zes woningen in opdracht van Nederlandse Bouw Unie (NBU).

Lees meer...

Hergebruikte spanten als beeldbepalende constructie van paviljoen

Het paviljoen KEVN in Eindhoven is grotendeels opgebouwd uit hergebruikte bouwmaterialen, waaronder houten spanten die nutteloos bleken voor de bouw van een kippenschuur.

Lees meer...

Krachtig silhouet van woningen past bij dorpskern Amerongen

De zes geschakelde villa’s op het Amerongse Dorpshuisplein tonen krachtig én vriendelijk dankzij de vormgeving door MIX architectuur en het zichtbare gebruik van hout.

Lees meer...