Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw

HOUTBOUW is de nieuwe dedicated vakbeurs voor innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw. Klik hier of op een term in het hoofdmenu voor meer informatie.

×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Royale maat garages voor luxe villa’s

Voor 9 luxe villa’s in Rotterdams nieuwste stadswijk Park 16Hoven heeft Van den Hondel Prefab de houten garages mogen leveren. De toegepaste chique houtsoort en de royale maatvoering maken dit houtbouwproject bijzonder.

Lees meer...

‘IKEA-woningen’ bewijzen snelle woningbouwproductie

Circa 130.000 m2 woonruimte, dat jaarlijks uit één moderne fabriek in Kumna in Estland komt. Deze snelheid in woningbouwproduct vormt een inspiratiebron voor Nederland.

Lees meer...

Duits houtbouwconcept voor Nederlandse duurzame woningen

Aan de Sportlaan in Weert zijn in opdracht van Wonen Limburg en in samenwerking met Helwig Timmerfabriek 16 zeer duurzame en energiezuinige woningen opgeleverd, die zijn gebouwd met een vernieuwend Duits houtbouwconcept: ‘NUR-Holz’.

Lees meer...

Publiekspaviljoen als huiskamer van gemeente West Betuwe

Het gemeentehuis van West Betuwe in Geldermalsen wordt verduurzaamd, gemoderniseerd en uitgebreid. Zo wordt er een transparant nieuw publiekspaviljoen van hout aan het bestaande gebouwencomplex toegevoegd.

Lees meer...

Bouwen in hout gunstiger dan uit duurzaamheidsmeting blijkt

“De levenscyclusanalyses en milieuprestatieberekeningen zijn belangrijke instrumenten voor het bereiken van onze duurzaamheidsambities, maar ze zijn niet in beton gegoten.

Lees meer...

DELA’s meest duurzame crematorium in 100% houtbouw

Aan het Hoendiep in Groningen laat DELA een nieuw crematorium bouwen. Energiezuinig, duurzaam, circulair, aardbevingsbestendig, al deze ambities zijn samengebracht in een vrijwel volledig houten gebouw.

Lees meer...