Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Tijdelijk gratis toegang!

Op 14, 15 en 16 mei vindt in de Brabanthallen in Den Bosch dé vakbeurs voor innovatie in hout, biobased en hybride bouw plaats.

Een toegangsbewijs twv €30,- is nu tijdelijk gratis.

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw

HOUTBOUW is de nieuwe dedicated vakbeurs voor innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw.

HOUTBOUW 2024

Vakbeurs gericht op hout-, biobased - en hybride bouwen. Op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 mei 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Bent u professioneel betrokken? Dan is toegang gratis.

×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Ymere wil nog dit jaar starten met houten woontoren in Haarlem Oostpoort

Ymere wil in december 2024 starten met de bouw van een grotendeels houten woontoren in de nieuwe wijk Haarlem Oostpoort. Het is het eerste project in dit transformatiegebied.

Lees meer...

Betere houtketen is nodig om meer met hout te bouwen

Om meer te kunnen bouwen met hout en andere biogrondstoffen is een betrouwbare keten nodig. “In Nederland valt die nog wel wat te verbeteren,” vindt Henk Wanningen, grondstoffenexpert bij Staatsbosbeheer.

Lees meer...

Grootste houten gebouw ter wereld staat straks in Eindhoven

Het grootste houten gebouw ter wereld komt in Eindhoven te staan. Het wordt een enorm gebouw met twee torens van 133 en 100 meter hoog en een oppervlakte van dertien voetbalvelden. The Dutch Mountains, zoals het gebouw heet, moet in 2030 klaar zijn.

Lees meer...

Harm Jaap de Jong: "Complexere hoogbouwwerken zijn nog een uitdaging”

Een bezoekje aan de website geeft duidelijkheid over de visie van het bedrijf ten aanzien van hout als bouwmateriaal: "Natuurlijk, hout!" We praten erover met Harm Jaap de Jong, trainee Bouw en Vastgoed bij Dura Vermeer en aanjager van bouwen met hout.

Lees meer...

Bob van der Zande: "Er is geen weg meer terug"

“Ga ervaring opdoen met hout. Ontdek wat je tegenkomt. Er is namelijk geen weg meer terug.” Programmaleider Houtbouw Metropoolregio Amsterdam Bob van der Zande ziet vanuit zijn rol én netwerk dat houtbouw en biobased design steeds meer voet aan de grond krijgen.

Lees meer...

Bezoekersregistratie OPEN

Van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei vinden in de Brabanthallen in Den Bosch weer gelijktijdig de vakbeurzen Renovatie & Transformatie, MONUMENT en HOUTBOUW plaats. Belangrijkste thema’s zijn er de verbetering van - al dan niet monumentaal - vastgoed en innovaties in hout, biobased en hybride bouw. Toegang is gratis voor professionals.

Lees meer...

Tijdelijk gratis toegang!

Op 14, 15 en 16 mei vindt in de Brabanthallen in Den Bosch dé vakbeurs voor innovatie in hout, biobased en hybride bouw plaats.

Een toegangsbewijs twv €30,- is nu tijdelijk gratis.