Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

54events verplaatst voorjaarsbeurzen naar 2022


Beursorganisator 54events heeft vanwege de aanhoudende onzekerheid over de haalbaarheid van grotere zakelijke bijeenkomsten haar vakbeurzen RENOVATIE, MONUMENT en HOUTBOUW uitgesteld naar dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022.

Ondanks de positieve vooruitzichten voor evenementen in de tweede helft van dit jaar, lijkt mei 2021 voor de genoemde events simpelweg nog ‘te vroeg’ te komen. Directeur Fedde van der Woude: “Wij organiseren succesvolle beurzen, of wij organiseren niet”.

“Er is op dit moment nog onvoldoende duidelijkheid over wat er de komende maanden mag, aldus Van der Woude. “Ook onze klanten beginnen graag tijdig met hun voorbereidingen, dus de zaak nog langer aankijken is niet optimaal. Daarom hakken wij nu de knoop nu door.”

Intussen vervult 54events haar rol als matchmaker met nieuwe business to business diensten: “Zo beschikken wij sinds een half jaar over een eigen, professionele opnamestudio, van waaruit wij met regelmaat goed bekeken en gewaardeerde online events streamen”.

“En we lezen met optimisme de berichtgeving over de verwachte normale zomervakantie. We kijken ernaar uit om komend najaar weer te doen waarin we op ons allerbest zijn: het samenbrengen van mensen voor kennisdeling en zakendoen. In levenden lijve.”

Op de oorspronkelijk geplande beursdagen nodigt 54events haar bezoekers uit voor een interessant alternatief online programma. Meer informatie daarover is vanaf begin april te vinden op en via de betreffende websites, LinkedIn showcase pagina’s en digitale nieuwsbrieven.

De nieuwe data voor de vakbeurzen RENOVATIE, MONUMENT en HOUTBOUW: dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022.

Ga terug