Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Biobased Bedrijvengids 2021


Hij is af, de eerste editie van de Biobased Bedrijvengids 2021 van onze partner Holland Houtland.  Met meer dan 70 bedrijven is het een goed gevulde catalogus over bouwen met oneindige plantaardige grondstoffen en materialen, zoals hout, hennep, stro en vlas. Hij is voor en door bedrijven in de biobased bouw keten gemaakt.

Met de toegankelijke presentatie biedt deze ook inspiratie, ingangen en achtergrond aan een veel bredere doelgroep. Inkopers, projectontwikkelaars en toekomstige opdrachtgevers van overheden of woningcorporaties biedt deze gids inspiratie, handvaten en direct ook een of meerdere bedrijven die hen verder kunnen helpen bij projecten.

De bouwers, leveranciers en architecten in deze gids laten zien dat biobased bouwen dagelijkse praktijk is. Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor deze gezonde manier van bouwen en werken aan een duurzame toekomst. Biobased bouwen biedt een flexibele manier van bouwen, met prachtige resultaten. Wie wil er niet wonen en werken in gebouwen die ademen, comfortabel zijn, warm in de winter en koel in de zomer? Veel inspiratie en leesplezier gewenst !

Download hem hier!

Ga terug